Personvern

Denne personvernpolitikken styrer måten Aldri for gammel for kunnskap samler inn, bruker, opprettholder og avslører informasjon samlet fra brukere (hver, en «bruker») på http://inspiringlearninglife.com// nettsiden («nettsted»).

Personlig identifikasjonsinformasjon
Vi kan samle inn personlig identifiseringsinformasjon fra brukere på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt, registrerer deg på nettstedet og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser som vi gjør tilgjengelig på nettstedet vårt . Brukere kan bli bedt om, eventuelt, navn, e-postadresse. Brukere kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt. Vi samler inn personlig identifiseringsinformasjon fra Brukere bare hvis de frivillig sender inn slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å levere personlig identifiseringsinformasjon, bortsett fra at det kan hindre dem fra å engasjere seg i bestemte Nettstedrelaterte aktiviteter.

Ikke-personlig identifikasjonsinformasjon
Vi kan samle inn ikke-personlig identifiseringsinformasjon om brukere når de samhandler med nettstedet vårt. Ikke-personlig identifiseringsinformasjon kan inneholde nettleserens navn, datatype og teknisk informasjon om brukere, som betyr at du kobler til nettstedet vårt, for eksempel operativsystemet og tjenesteleverandørene som benyttes og annen lignende informasjon.

Webleserskapsler
Vårt nettsted kan bruke «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Brukerens nettleser plasserer informasjonskapsler på harddisken til opptak og noen ganger sporer informasjon om dem. Brukeren kan velge å angi nettleseren sin for å nekte informasjonskapsler, eller for å varsle deg når informasjonskapsler sendes. Hvis de gjør det, må du være oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer som de skal.

Hvordan bruker vi samlet informasjon
Aldri for gammel for kunnskap kan samle inn og bruke brukerens personlige opplysninger til følgende formål:

Å kjøre og drive nettstedet vårt
Vi kan ha behov for ditt informasjonsdisplayinnhold på nettstedet riktig.
Å tilpasse brukeropplevelsen
Vi kan bruke informasjon til å forstå hvordan brukerne som gruppe bruker tjenestene og ressursene som tilbys på nettstedet vårt.
For å sende periodiske e-poster
Vi kan bruke e-postadressen til å svare på deres henvendelser, spørsmål og / eller andre forespørsler.
Hvordan beskytter vi informasjonen din
Vi vedtar passende datainnsamling, lagrings- og behandlingspraksis og sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse av dine personlige opplysninger, brukernavn, passord, transaksjonsinformasjon og data lagret på nettstedet vårt.

Dele din personlige informasjon
Vi selger ikke, handler eller leier Brukerens personlige identifikasjonsinformasjon til andre. Vi kan dele generisk aggregert demografisk informasjon som ikke er knyttet til personlig identifiseringsinformasjon om besøkende og brukere med våre samarbeidspartnere, pålitelige partnere og annonsører for de formål som er beskrevet ovenfor.

Tredjeparts nettsteder
Brukere kan finne reklame eller annet innhold på nettstedet vårt, som lenker til nettstedene og tjenestene til våre partnere, leverandører, annonsører, sponsorer, lisensgivere og andre tredjeparter. Vi kontrollerer ikke innholdet eller koblingene som vises på disse nettstedene, og er ikke ansvarlige for praksis som brukes av nettsteder som er knyttet til eller fra nettstedet vårt. I tillegg kan disse nettstedene eller tjenestene, inkludert innholdet og koblingene, endres kontinuerlig. Disse nettstedene og tjenestene kan ha egne retningslinjer for personvern og kundeservice. Bla gjennom og samhandling på et hvilket som helst annet nettsted, inkludert nettsteder som har en link til nettstedet vårt, er underlagt nettstedets egne vilkår og retningslinjer.

Overholdelse av barns online personvernlov
Det er spesielt viktig å beskytte personvernet til de aller unge. Derfor samler eller oppbevarer vi aldri informasjon på nettstedet vårt fra de vi faktisk vet er under 13, og ingen del av nettstedet vårt er strukturert for å tiltrekke seg noen under 13.

Endringer i denne personvernreglene
Aldri for gammel for kunnskap har skjønn til å oppdatere denne personvernreglene når som helst. Når vi gjør det, vil vi revidere oppdatert dato nederst på denne siden. Vi oppfordrer brukerne til ofte å sjekke denne siden for eventuelle endringer for å holde seg informert om hvordan vi bidrar til å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn. Du erkjenner og godtar at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernpolitikken regelmessig og bli oppmerksom på endringer.

Din aksept av disse vilkårene
Ved å bruke dette nettstedet, betyr du at du aksepterer denne policyen. Hvis du ikke godtar denne policyen, må du ikke bruke nettstedet vårt. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter at du har lagt ut endringer i denne policyen, vil bli vurdert som aksept av disse endringene. Denne personvernpolitikken ble bygget på nettets # 1 personvernpolicy generator.

Kontakt oss
Hvis du har noen spørsmål om denne personvernreglene, kan du kontakte oss på denne siden, eller i forhold til dette nettstedet.

Dette dokumentet ble sist oppdatert 2. februar 2018