Jeg får tannimplantater!

Hva er det med tannimplantater? Hvorfor har de forandret tannpleie for alltid? Til slutt er tannimplantater aldri like gode som dine egne tenner, men dersom du har forsømt tennene dine, kan tannimplantater være det beste alternativet for et vakkert smil og funksjonell munn.

Jeg har selv tannimplantater. Jeg fikk disse fra en tannlege på rommen. Jag vil beskrive den nedenfor, men vær ikke redd for å kontakte en autorisert tannlege for implantat i nærheten av deg. De elsker det de gjør, og de er alltid glade for å svare på spørsmål. De har flotte eksempler på egentlige tannimplantater, bilder og modeller som du finner nyttige.

Her er hvorfor du vil nyte tannimplantater: Manglende tenner restaurert med tannimplantater ser, føler og fungerer akkurat som naturlige tenner. Du børster, floss og besøker tannlegen din for regelmessig kontroll og rengjøring, det samme som du vil ta vare på en naturlig tann.

Tannimplantater er sofistikerte, så nøkkelen er å finne en dental implantat tannlege som har spesialisert utdannelse og bevist nivåer av erfaring. Rommen Tannlegesenter har godkjent implantat tannleger har den spesielle trening. Så etter å ha funnet en tannimplantatlærer i nærheten av deg for å utvikle behandlingsplanen, innebærer plasseringen av et implantat vanligvis flere trinn:

Tannimplantatet, vanligvis en sylindrisk og / eller avsmalnende stolpe laget av titan, plasseres kirurgisk i kjevebenet.
Når du heler, vil ditt implantat eller fuse med din naturlige kjeveben, med de to vokse sammen for å danne et sterkt og langvarig grunnlag for dine erstatningstenner. Denne helbredelsesprosessen kan ta uker til måneder mens du fortsetter med hverdagen mellom avtaler.
Når implantatet binder med kjevebenet, er det plassert en liten kontakt – kalt en anelse – på toppen av tannimplantatet for å koble implantatet til erstatningstanden eller tennene.
En individuell tann, en implantat-støttet bro eller proteser som inneholder flere tenner, festes deretter til anordningen.
Mens det resulterende tannimplantatet ser ut og virker som din naturlige tann, kan du se hvorfor du vil finne en bevist implantattandist for å utføre prosedyren.

Takk for at du leste. Jeg håper du er så fascinert av tannimplantater som meg.