Hvorfor jeg startet Aldri for gammel for kunnskap!

Hei og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Signe og jeg tror på kunnskap! I en verden der vi motstår døsighet og elendighet mot hverandre, fortsetter de som inspirerer andre, til å utdanne seg selv og tro på kunnskap før idioti. Jeg håper å bli en slik person, og med denne bloggen vil jeg inspirere andre til å fortsette å lære noe nytt hver dag. Det er utfordrende, vet jeg. Jeg er 37 år gammel og har tre barn i alderen 7, 9 og 11 år. Jeg prøver, men noen ganger kan det være vanskelig. Å stå på en full t-banebil i Oslo med tre små barn og lese på Wikipedia om noe interessant er ikke helt enkelt. Men jeg føler at det gir meg energi til å utfordre meg hver dag, aldri slutte å lære. Derfor vil jeg her om alt jeg leser og alle de smarte måtene å holde utfordrende meg selv til å absorbere all kunnskap der ute.
Følg meg!

Jeg vil starte med å foreslå denne videoen. Ekstremt inspirerende!